top of page

Anne Lene

Jeg mener at vi alle skal have muligheden for at styrke vores bevidsthed omkring vores liv. Udvikle vores mentale processer, så motivationen og energien kommer i fokus. Om det er individuel coaching eller stress coaching, så har vi muligheden for selv at vælge til og fra, være bevidst om at lytte til vores indre stemme og flytte vores grænser.

 

Er du stress ramt, så arbejder vi sammen om at finde dine stressfaktorer, finde dit overskud igen, prioritere dig og sikre at du få en hverdag med overskud.

Er du klar over hvad dit mål er? Hvorfor er det vigtigt? Hvad skal der til for at DU kan nå det? Eller føler du en gang i mellem, at du ikke når det, selvom du kæmper for det?

Ved at udvikle din selvopfattelse og dit syn på omverdenen kan du åbne op for en indsigt og klarhed, der kan hjælpe dig til at finde dine konkrete mål og udnytte dine personlige og faglige kompetencer.

 

Sammen udforsker vi dine muligheder, finder din motivation og giver dig fornyet energi, så du kan skabe nye resultater og præstere bedre, både privat og på arbejdspladsen. Vi arbejder med dine overbevisninger, vaner, mønstre, ser på dine styrker og svagheder, undersøger de regler og historier du har i dit liv, for at DU kan finde frem til et liv fyldt med de værdier der støtter DIG og de potentialer der gør dig ”stærk”.

preview_als (85).jpg
CV
  • Studerer Narrativ Psykoterapi - Dispuk

  • Stresscoach, Forebyg Stress

  • Eksaminator, Sofie Manning

  • Coachtræner, Sofie Manning

  • Business Coach, Sofie Manning

  • Life Coach, Sofie Manning

bottom of page